MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Autorka książki „Z miłości do jedzenia. 80 przepisów na...
fot. materiały prasowe wydawnictwo Publicat/Monika Kapałczyńska

Włoskie ciastka do schrupania. Rarytasowe cantuccini z migdałami do mocnej kawy. Sprawdź przepis na przysmak do trzymania w słoiku

Weronika Młyńczyk

Autorka książki „Z miłości do jedzenia. 80 przepisów na dania, które karmią ciało i zmysły” z wykształcenia jest dietetyczką. Na swoim profilu na Instagramie proponuje obserwatorom przepisy łączące odżywcze dania z rozkosznymi deserami dającymi przyjemność.

Zobacz również

Harlem Globetrotters: czarodzieje koszykówki podbili serca fanów. Wrócą do Polski

NOWE
Harlem Globetrotters: czarodzieje koszykówki podbili serca fanów. Wrócą do Polski

Czwarta odsłona MTB Kamieńsk w ostatnią sobotę lipca! Zapisy już trwają

Czwarta odsłona MTB Kamieńsk w ostatnią sobotę lipca! Zapisy już trwają

Polecamy

Zjadłam czereśnie i okazało się, że mam ciężką alergię. Oto, co się ze mną stało

Zjadłam czereśnie i okazało się, że mam ciężką alergię. Oto, co się ze mną stało

Czy wesele bez alkoholu może się udać? Zobacz, jak je zorganizować

Czy wesele bez alkoholu może się udać? Zobacz, jak je zorganizować

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna